Revista de proiectare
Revista de proiectare
Dispozitivul Pitch + Roll + Gps

Trail Ranger

Dispozitivul Pitch + Roll + Gps De ce sunt hărțile trasee plate când traseele nu sunt? Un prim în conceptul mondial, Trail Ranger vă permite să înregistrați unghiurile de urcare, coborâre și rulare a vehiculului off-road pe o hartă GPS și să-l împărtășiți cu colegii de drum din toată lumea. Alimentat de platforma noastră de hărți AXYZ, Trail Ranger vă oferă, de asemenea, o alertă de rulare personalizată atunci când platforma dvs. se bazează prea periculos. Acum arată lumii unghiurile nebunești pe care le-ai cucerit! Pentru că lumea ta nu este plată! Pentru mai multe detalii despre Trail Ranger și pentru a descărca ca aplicație iPhone / iPad, vizitați: http://puckerfactors.com/trailranger

Denumirea proiectului : Trail Ranger, Numele proiectanților : Anjan Cariappa M M, Numele clientului : Muckati SDD.

Trail Ranger Dispozitivul Pitch + Roll + Gps

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.