Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lingura De Lemn

Balance

Lingura De Lemn În formă ideală și echilibrată pentru gătit, această lingură sculptată manual dintr-un arbore de pere a fost încercarea mea de a redefini un design al veselei folosind unul dintre cele mai vechi materiale utilizate de omenire, lemnul. Vasul lingurii a fost sculptat asimetric pentru a se încadra în colțul unui vas de gătit. Mânerul a fost conturat cu o curbă subtilă, ceea ce face o formă ideală pentru un utilizator drept. O fâșie de insertie de culoare violet adaugă puțin caracter și greutate părții de mâner a lingurii. Iar suprafața plană de pe partea inferioară a mânerului permite lingurii să stea pe o masă de unul singur.

Denumirea proiectului : Balance, Numele proiectanților : Christopher Han, Numele clientului : natural crafts by Chris Han.

Balance Lingura De Lemn

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.