Revista de proiectare
Revista de proiectare
Robinete

Electra

Robinete Electra considerată reprezentativă a utilizării digitale în sectorul armăturii combină tehnologia cu designul pentru a sublinia designul de epocă digitală. Robinetele care nu au mâner separat atrag pe toată lumea datorită eleganței și aspectului inteligent este decisiv să fie unic în zona umedă. Butoanele tactile de afișare ale Electra oferă utilizatorilor o soluție mai ergonomică. „Mindul eco” al robinetelor oferă utilizatorului eficiență maximă în economisire. Această caracteristică aduce un plus de valoare generațiilor viitoare

Denumirea proiectului : Electra, Numele proiectanților : E.C.A. Design Team, Numele clientului : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Robinete

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.