Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bijuterii-Cercei

Eclipse Hoop Earrings

Bijuterii-Cercei Există un fenomen care ne arestează continuu comportamentul, oprindu-ne morți pe urmele noastre. Fenomenul astrologic al unei eclipse solare a intrigat oamenii de la cele mai fragede vârste ale umanității. De la întunecarea bruscă a cerului și vărsarea Soarelui a aruncat o umbră lungă de teamă, suspiciune și minune asupra imaginațiilor Natura uimitoare a eclipselor solare lasă o impresie durabilă tuturor. Cerceii cu cercei din eclipsă din aur alb de 18K au fost inspirați din eclipsa solară din 2012. Designul încearcă să surprindă natura și frumusețea misterioasă a soarelui și a lunii.

Denumirea proiectului : Eclipse Hoop Earrings, Numele proiectanților : Takayas Mizuno, Numele clientului : Takayas Custom Jewelry .

Eclipse Hoop Earrings Bijuterii-Cercei

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.