Revista de proiectare
Revista de proiectare
Geanta

Diana

Geanta Geanta are întotdeauna două funcții: de a pune lucrurile în interior (atât cât ar putea fi umplut în ea) și de a arăta frumos, dar nu în esență în acea ordine. Această geantă răspunde ambelor solicitări. Este unic și diferit de celelalte pungi datorită combinației de materiale utilizate pentru confecționarea acesteia: plexiglas cu pungă textilă atașată. Geanta este foarte arhitecturală, simplă și curată în forma sa, dar totuși funcțională. În construcția sa, este un omagiu adus Bauhaus, viziunii sale asupra lumii și stăpânilor săi, dar încă este foarte modern. Datorită plexiei, este foarte ușoară, iar suprafața sa strălucitoare atrage atenția.

Denumirea proiectului : Diana, Numele proiectanților : Diana Sokolic, Numele clientului : .

Diana Geanta

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.