Revista de proiectare
Revista de proiectare
Uleiul Organic De Măsline

Epsilon

Uleiul Organic De Măsline Uleiul de măsline Epsilon este un produs de ediție limitată din livezi de măsline ecologice. Întregul proces de producție se face manual, folosind metode tradiționale, iar uleiul de măsline este îmbuteliat nefiltrat. Am conceput acest ambalaj dorind să ne asigurăm că componentele sensibile ale produsului extrem de hrănitor vor fi primite de către consumator de la moară fără nicio modificare. Folosim sticla Quadrotta protejată de o înveliș, legată de piele și așezată într-o cutie manuală din lemn, sigilată cu ceară de etanșare. Astfel, consumatorii știu că produsul a venit direct de la moară fără nicio intervenție.

Denumirea proiectului : Epsilon, Numele proiectanților : George Gouvianakis, Numele clientului : Geronymakis George, Organic Farmer/Producer.

Epsilon Uleiul Organic De Măsline

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.