Revista de proiectare
Revista de proiectare
Calendar

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Calendar Un calendar promoțional unic și jucăuș dezvoltat și produs pentru site-ul portalului valorifică texturile de hârtie și oferă gândire funcționalității. Această ediție din 2013 este un organizator de calendare și programe, integrat într-unul cu spațiu pentru scriere în planurile lungi și în programele zilnice. Au fost selectate cu atenție hârtie groasă de calitate pentru calendar și hârtie low-cost, corect pentru notele de notare pentru organizatorul programului, iar contrastul creat a fost potrivit ca parte a designului calendarui. Funcția adăugată a unui organizator de programare completare îl face perfect ca un calendar de birou ușor de utilizat.

Denumirea proiectului : 2013 goo Calendar “MONTH & DAY”, Numele proiectanților : Katsumi Tamura, Numele clientului : good morning inc..

2013 goo Calendar “MONTH & DAY” Calendar

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.