Revista de proiectare
Revista de proiectare
Programatorul Tahograf

Optimo

Programatorul Tahograf Optimo este un produs cu ecran tactil de ultimă generație pentru programarea și calibrarea tuturor tahografelor digitale montate pe vehicule comerciale. Concentrându-se pe viteza și ușurința de utilizare, Optimo combină comunicarea fără fir, datele despre aplicația produsului și o serie de conexiuni diferite de senzori într-un dispozitiv portabil pentru utilizare în cabina și atelierul vehiculului. Conceput pentru o ergonomie optimă și o poziționare flexibilă, interfața sa bazată pe sarcini și hardware-ul inovator îmbunătățesc dramatic experiența utilizatorului și duc programarea tahografului în viitor.

Denumirea proiectului : Optimo, Numele proiectanților : LA Design , Numele clientului : Stoneridge.

Optimo Programatorul Tahograf

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.