Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Interior Cu Amănuntul

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Designul Interior Cu Amănuntul Clientul caută design creativ pentru a reprezenta bine marca. Denumirea „Hiveometric” este formată din două cuvinte „stup” și „geometric”, care spun pur și simplu conceptul principal și vizualizează designul. Designul este inspirat de produsul erou al mărcii, o plită electrică în formă de fagure. Conceput ca un grup de fagure, pereți și tavan, în finisaje înguste, se conectează perfect și interacționează forme geometrice complexe. Liniile sunt delicate și curate, rezultând un aspect contemporan elegant pentru a simboliza imaginația și creativitatea infinită.

Denumirea proiectului : Hiveometric - Kuppersbusch Showroom, Numele proiectanților : Alain Wong, Numele clientului : .

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom Designul Interior Cu Amănuntul

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.