Revista de proiectare
Revista de proiectare
Stațiunea Plutitoare Și Observatorul Marin

Pearl Atlantis

Stațiunea Plutitoare Și Observatorul Marin O stațiune plutitoare durabilă și observator maritim, situată în principal în coridorul de biodiversitate marină Cagayan Ridge, Marea Sulu, (aproximativ 200 km est de Puerto Princesa, coasta Palawan și 20 km nord de perimetrele Parcului Natural Tubbataha Reefs), aceasta trebuie să răspundă nevoilor țării noastre pentru o modalitate de a stimula conștientizarea oamenilor cu privire la conservarea biodiversității noastre marine cu construirea unui magnet turistic monumental prin care țara noastră din Filipine poate fi cunoscută cu ușurință.

Denumirea proiectului : Pearl Atlantis, Numele proiectanților : Maria Cecilia Garcia Cruz, Numele clientului : Cecilia Cruz.

Pearl Atlantis Stațiunea Plutitoare Și Observatorul Marin

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.