Revista de proiectare
Revista de proiectare
Brandingul De Cercetare

Pain and Suffering

Brandingul De Cercetare Acest design explorează suferința în diferite straturi: filosofic, social, medical și științific. Din punctul meu de vedere personal, faptul că suferința și durerea vin în multe chipuri și forme, filozofice și științifice, am ales ca temă pentru umanizarea suferinței și durerii. Am studiat analogiile dintre natura simbiotică și simbiotica în relațiile umane și din această cercetare am creat personaje care reprezintă vizual relațiile simbiotice dintre suferință și cel care suferă și între durere și cel cu durere. Acest design este un experiment, iar privitorul este subiectul.

Denumirea proiectului : Pain and Suffering, Numele proiectanților : Sharon Webber-Zvik, Numele clientului : Sharon Webber-Zvik.

Pain and Suffering Brandingul De Cercetare

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.