Revista de proiectare
Revista de proiectare
Comoda

shark-commode

Comoda Comodă unită cu un raft deschis, iar acest lucru dă senzația de mișcare și două părți îl fac mai stabil. Utilizarea diferitelor finisaje de suprafață și culori diferite permite crearea diferitelor dispoziții și poate fi instalată în interiorul diferitelor. Comodul închis și raftul deschis dă iluzia unei ființe vii.

Denumirea proiectului : shark-commode, Numele proiectanților : Viktor Kovtun, Numele clientului : Xo-Xo-L design.

shark-commode Comoda

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.