Revista de proiectare
Revista de proiectare
Set De Vase

MiMì

Set De Vase Designul simplu Mimì, cu geometria sa curată, dezvăluie o mare ușurință în utilizare. Mânerele de formă esențială, dar înnodate, iese în evidență de corpul din aluminiu turnat gri mat și oferă o aderență fermă, chiar dacă este umed sau gras. O singură schiță din oțel desenată, care prinde vasele antiaderente, nu are nevoie de îmbinări suplimentare. Flexibilitatea elastică a metalelor este exploatată pentru a obține o aderență confortabilă: dacă este apăsată, mânerele își schimbă ușor forma și se potrivesc la apucarea fiecărui utilizator. Mânerul panoului, cu firul întins, își modifică și forma. Designul minim contribuie la îmbunătățirea ergonomiei.::materialul poate face mai mult și chiar mai bine:

Denumirea proiectului : MiMì, Numele proiectanților : Gian Piero Giovannini, Numele clientului : urge design.

MiMì Set De Vase

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.