Revista de proiectare
Revista de proiectare
Centru De Învățare

STARLIT

Centru De Învățare Centrul de învățare Starlit este conceput pentru a oferi instruire de performanță într-un mediu de învățare relaxat pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2-6 ani. Copiii din Hong Kong studiază sub presiune ridicată. Pentru a împuternici forma și spațiul prin aspect și pentru a se potrivi diferitelor programe, aplicăm Planificarea Orașului Antic Roma. Elementele circulare sunt obișnuite de-a lungul brațelor care radiază în cadrul aranjamentului axelor pentru a înlătura sala de clasă și studiourile între două aripi distincte. Acest centru de învățare este conceput pentru a crea o atmosferă de învățare încântătoare, cu spațiu maxim.

Denumirea proiectului : STARLIT, Numele proiectanților : Catherine Cheung, Numele clientului : STARLIT LEARNING CENTRE.

STARLIT Centru De Învățare

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.