Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

loop-сhair

Scaun Ideea acestui scaun mi-a venit când am văzut o buclă din tăierea dreptunghiului, care este curbată pentru a forma brațele. Piesele metalice sunt conectate de șuruburi la picioarele de lemn, iar spătarul și scaun scaunui sunt realizate din plastic transparent. Conexiunea acestor trei materiale diferite dă iluzia de lejeritate.

Denumirea proiectului : loop-сhair , Numele proiectanților : Viktor Kovtun, Numele clientului : Xo-Xo-L design.

loop-сhair  Scaun

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.