Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa Cu Masă Reglabilă

Dining table and beyond

Masa Cu Masă Reglabilă Acest tabel are capacitatea de a-și regla suprafața la diferite forme, materiale, texturi și culori. Spre deosebire de o masă convențională, a cărei tăbliță servește ca suprafață fixă pentru accesoriile de servire (farfurii, platouri de servire etc.), componentele acestei mese acționează atât ca suprafață cât și pentru accesorii de servire. Aceste accesorii pot fi compuse în diferite forme și dimensiuni, în funcție de nevoile necesare pentru mese. Acest design unic și inovator transformă o masă tradițională într-o piesă centrală dinamică prin rearanjarea continuă a accesoriilor curbate.

Denumirea proiectului : Dining table and beyond, Numele proiectanților : Athanasia Leivaditou, Numele clientului : Studio NL.

Dining table and beyond Masa Cu Masă Reglabilă

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.