Revista de proiectare
Revista de proiectare
Design Interior De Birou Creativ

Reckitt Benckiser office design

Design Interior De Birou Creativ Solicitarea clientului a fost aceea de a planifica un birou complet continuu, deschis, modern. S-a avut în vedere că iluminarea este foarte bună și să profite optic de toate spațiile grozave Nu etanșați. Secțiunea din sala de mese și bucătăria deschisă am încercat să-i facem pe angajați să se simtă o cafenea la modă. Odată cu introducerea echipei tinere RB, un mediu mansardat și culorile mărcii companiei, au fost votate în unanimitate pentru designul interior al unui street art în stil.

Denumirea proiectului : Reckitt Benckiser office design, Numele proiectanților : Zoltan Madosfalvi, Numele clientului : .

Reckitt Benckiser office design Design Interior De Birou Creativ

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.