Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mobilierul Pentru Casă Și Birou

Egg-table

Mobilierul Pentru Casă Și Birou Baza de masă este inelul metalic, în mijlocul căruia este instalată sticla, iar partea exterioară este realizată din lemn, plastic sau orice alt material, convenabil pentru mese. Masa are două picioare în formă de L din metal, care arată unul pe altul și, prin aceasta, oferă rigiditate. Masa poate fi asamblată complet pentru transport.

Denumirea proiectului : Egg-table, Numele proiectanților : Viktor Kovtun, Numele clientului : Xo-Xo-L design.

Egg-table Mobilierul Pentru Casă Și Birou

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.