Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bicicleta Pliabilă

DONUT

Bicicleta Pliabilă Conceptul bicicletei ușor de pliat, care se pliază în cadru circular, fără părți ale bicicletei care iese în afara cadrului. Bicicleta arată ca un cerc după pliere, care poate fi ușor transportat, depozitat și depozitat. Această bicicletă are un cadru circular din aliaj de aluminiu care preia sarcina călărețului. Furcile față și spate sunt pivotate pe cadrul circular.Această bicicletă are o pedală tubulară care alunecă și se rotește în interiorul bara manivelei.Combinarea lanțului și a angrenajului unitățile sunt folosite pentru a transfera mișcarea pe roata din spate. Scaun reglabil înălțime și mâner cu GPS, player muzical și ciclometru.

Denumirea proiectului : DONUT, Numele proiectanților : Arvind Mahabaleshwara, Numele clientului : .

DONUT Bicicleta Pliabilă

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.