Revista de proiectare
Revista de proiectare
Unitatea Flash Usb

Frohne eClip

Unitatea Flash Usb eClip este prima unitate de memorie flash USB din hârtie cu o riglă metrică. eClip a fost onorat Silver iDA & Golden A 'Design Award. eClip este ușor, se potrivește cu cheia și funcționează ca un agraf pentru a vă organiza hârtiile, chitanțele și banii. eClip protejează datele cu caracter personal, proprietatea intelectuală, datele angajatorului, datele medicale și secretele comerciale cu software de securitate. eClip a fost proiectat de Frohne în Florida. Conectorul de memorie aur este rezistent la șocuri, rezistent la zgârieturi, rezistent la apă, rezistent la alcool, rezistent la praf, la rugină și electromagnetic.

Denumirea proiectului : Frohne eClip , Numele proiectanților : Derrick Frohne, Numele clientului : Frohne.

Frohne eClip  Unitatea Flash Usb

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.