Revista de proiectare
Revista de proiectare
Setul De Baie

FRACTURE

Setul De Baie Stilul unic al obiectelor sanitare ceramice, design remarcabil al liniilor de sticlă fracturate Comentariu Deconstructivism ... Fractură Dezintegrarea integrității componentelor structurii, jocurile de pe suprafețe, pentru a realiza elemente de design geometric precum exterioarele produselor și mutarea stilului deconstructivist bazat pe serie ca un exemplu de Fracture Bien a întâlnit una dintre cele mai remarcabile serii.

Denumirea proiectului : FRACTURE, Numele proiectanților : Bien Seramik Design Team, Numele clientului : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

FRACTURE Setul De Baie

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.