Revista de proiectare
Revista de proiectare
Tigla Ceramică

eramosa

Tigla Ceramică Eramosa: Masculine… Seria cu tonuri de culori naturale și calde, conține un contrast moale și plăcut și aruncă lumină asupra diferitelor opțiuni cu gama largă de utilizare. Serie care păstrează naturalețea până la ultimul punct, cu pereți de vedere cu granulație fină 21 x 63 și dimensiuni de țiglă 40 x 40 produse, fiind rectificate și întruchipează toate avantajele tehnologiei digitale. Decorurile Edera și Leaf de dimensiuni 21x63 adaugă dinamism simplității seriei.

Denumirea proiectului : eramosa, Numele proiectanților : Bien Seramik Design Team, Numele clientului : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

eramosa Tigla Ceramică

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.