Revista de proiectare
Revista de proiectare
Papetărie

commod – Feines in Holz

Papetărie „Marfa” este specializată în lucrări interioare. Fidel motto-ului „mărfuri din lemn fine”, compania realizează proiecte rezidențiale deosebit de exclusiviste. Papetaria trebuia să răspundă acestei pretenții. Un aspect redus, dar jucăuș a fost realizat folosind o culoare special amestecată. Papetărie reflectă stilul firmei, precum și ideologia sa de a utiliza doar cel mai prețios material: Hârtia este fabricată din bumbac 100 la sută, plicurile din furnir real din lemn. Cărțile de vizită „întruchipează” sloganul companiilor prin crearea unei camere tridimensionale care să conțină produse tipice din lemn.

Denumirea proiectului : commod – Feines in Holz, Numele proiectanților : Jens Lattke, Numele clientului : Lattke und Lattke.

commod – Feines in Holz Papetărie

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.