Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lavoarul

Vortex

Lavoarul Scopul proiectării vortexului este de a găsi o nouă formă de a influența fluxul de apă în chiuvete pentru a crește eficiența acestora, a contribui la experiența utilizatorului și a îmbunătăți calitățile lor estetice și semiotice. Rezultatul este o metaforă, derivată dintr-o formă de vortex idealizată care semnifică scurgerea și curgerea apei care indică vizual întregul obiect ca o lavoar funcțional. Această formă combinată cu robinetul, ghidează apa către o cale spirală, permițând aceleiași cantități de apă să acopere mai mult sol, ceea ce duce la scăderea consumului de apă pentru curățare.

Denumirea proiectului : Vortex, Numele proiectanților : Deniz Karasahin, Numele clientului : Dk design.

Vortex Lavoarul

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.