Revista de proiectare
Revista de proiectare
Dulap

Deco

Dulap Un dulap atârna deasupra altuia. Design foarte unic, care permit mobilierului să nu umple spațiul, deoarece cutiile nu sunt în picioare pe podea, ci sunt suspendate. Este foarte convenabil pentru utilizare, deoarece casetele au fost împărțite pe grupuri și, în acest fel, va fi foarte convenabil pentru utilizator. Varianta de culoare a materialelor este disponibilă.

Denumirea proiectului : Deco, Numele proiectanților : Viktor Kovtun, Numele clientului : Xo-Xo-L design.

Deco Dulap

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.