Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalaj De Cămașă

EcoPack

Ambalaj De Cămașă Acest ambalaj de cămașă se diferențiază de ambalajele convenționale, nefolosind niciun fel de plastic. Folosind un flux de deșeuri existent și procedeu de fabricație, acest produs nu este doar foarte simplu de produs, dar este, de asemenea, foarte simplu de eliminat, materialul primar compostând până la nimic. Produsul poate fi mai întâi presat și apoi identificat cu brandingul companiei prin decupare și printare pentru a crea un produs structural unic, care arată și se simte foarte diferit și interesant. Estetica și interfața utilizatorului au fost menținute la fel de mare ca și sustenabilitatea produsului.

Denumirea proiectului : EcoPack, Numele proiectanților : Liam Alexander Ward, Numele clientului : Quantum Clothing.

EcoPack Ambalaj De Cămașă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.