Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

Two in One

Scaun Cred că combinația de bijuterii din plastic și placaj (lemn) este foarte perspectivă. La baza ideii și construcției acestui scaun se află potcoava cu arc. Arcul de potcoavă poate fi de orice culoare, dar trebuie consolidat obligatoriu de cele două perechi de tije de oțel, deoarece panta negativă a picioarelor din față creează un moment suplimentar și, din acest motiv, o sarcină suplimentară asupra lor. Partea din spate a scaunui poate fi realizată din placaj și continuată pe mașina controlată numeric. Părțile din spate și din față pot fi produse individual și apoi lipite (pe pini) sau asamblate

Denumirea proiectului : Two in One, Numele proiectanților : Viktor Kovtun, Numele clientului : Xo-Xo-L design.

Two in One Scaun

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.