Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sediul

Weaving Space

Sediul În acest proiect, o clădire uzină uzuală a fost transformată într-un spațiu multifuncțional care include o sală de spectacole, o pasarelă și un birou de proiectare. Inspirat de „țesutul pânzei”, a fost utilizat un profil extrudat din aluminiu ca componentă de bază a pereților. Densități diferite ale extrusiilor definesc funcții diferite ale spațiilor. Peretele fațadei arată ca un cofru mare din care toată persoana neautorizată ar putea fi împiedicată. În interiorul clădirii, extrusiunile cu densitate mai mică sunt utilizate pentru a face toate spațiile semitransparente, astfel încât să încurajeze comunicarea între francizați și designeri.

Denumirea proiectului : Weaving Space, Numele proiectanților : Lam Wai Ming, Numele clientului : PMTD Ltd..

Weaving Space Sediul

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.