Revista de proiectare
Revista de proiectare
Magazinul De Lanțuri De Modă Pentru Tineri

Trend Platter

Magazinul De Lanțuri De Modă Pentru Tineri Ca o ilustrare rapidă a caracteristicilor brandului de „varietate” și „mix-and-match”, „Trend Platter” scoate în evidență accentul mărcii printr-o mare varietate de stiluri de design la modă, de la clasic și vintage la modern și minimal. Tavanul boltit în negru prezintă moda într-un mod clasic, în timp ce podeaua cu dame dă un aspect vintage. Zona albă prezintă o simplitate minimalistă, în timp ce zona modernă este umplută cu culorile reci și negre metalice. Fundalurile personalizate pentru diferite stiluri sunt o abordare creativă pentru evidențierea trăsăturii brandului.

Denumirea proiectului : Trend Platter, Numele proiectanților : Lam Wai Ming, Numele clientului : PMTD Ltd..

Trend Platter Magazinul De Lanțuri De Modă Pentru Tineri

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.