Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mobilierul Pentru Casă Și Birou

Flying Table

Mobilierul Pentru Casă Și Birou Mobilier unic, care aduc bucurie. Pur și simplu pentru a produce. Dă mișcare iluzia. Nu este un alt analog pentru aceste mobilier. La prima vedere, ne putem imagina că masa nu va sta și va cădea imediat în jos, însă, combinând cele trei detalii principale: cadru metalic, dulap cu sertare și blat de masă, construcția a devenit stabilă și dură. Această idee poate fi folosită cu dulap, plafon și alte lucruri. Toate produsele vor aduce iluzia zburătoare.

Denumirea proiectului : Flying Table, Numele proiectanților : Viktor Kovtun, Numele clientului : Xo-Xo-L design.

Flying Table Mobilierul Pentru Casă Și Birou

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.