Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colecția De Machiaj

Kjaer Weis

Colecția De Machiaj Designul liniei de produse cosmetice Kjaer Weis distilează fundamentele machiajului pentru femei până la cele trei domenii esențiale de aplicare ale acestuia: buze, obraji și ochi. Am conceput compacte în formă de a reflecta caracteristicile pe care le vor folosi pentru a îmbunătăți: subțire și lung pentru buze, mari și pătrate pentru obraji, mici și rotunde pentru ochi. Tangibil, compactele rotative se deschid cu o mișcare laterală inovatoare, care se desprind ca aripile unui fluture. Complet reîncărcabile, aceste compacte sunt conservate în mod intenționat, mai degrabă decât reciclate.

Denumirea proiectului : Kjaer Weis, Numele proiectanților : Marc Atlan, Numele clientului : .

Kjaer Weis Colecția De Machiaj

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.