Revista de proiectare
Revista de proiectare
Pentru Chat-Ul Cu Mâini Libere

USB Speaker and Mic

Pentru Chat-Ul Cu Mâini Libere Difuzorul USB & Mic DIXIX este proiectat pentru funcția sa. Difuzorul microfon este ideal pentru conversația mâinilor libere prin internet, microfonul este îndreptat spre tine pentru a-ți transmite clar vocea destinatarului, iar difuzorul va transmite vocea de la persoana cu care comunicați.

Denumirea proiectului : USB Speaker and Mic, Numele proiectanților : Yen Lau, Numele clientului : Dixix International Ltd..

USB Speaker and Mic Pentru Chat-Ul Cu Mâini Libere

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.