Revista de proiectare
Revista de proiectare
Expoziția Drumurilor

Boom

Expoziția Drumurilor Acesta este un proiect de proiectare a expoziției pentru un show-uri de modă la modă în China. Tema acestui spectacol de drum evidențiază potențialul tinerilor de a-și stiliza propria imagine și simbolizează zgomotul exploziv pe care acest spectacol de drum l-a făcut în public. Forma Zigzag a fost folosită ca element vizual principal, dar cu configurații diferite atunci când este aplicată în cabine din diferite orașe. Structura cabinelor expoziționale a fost toate „kit-uri de piese” prefabricate în fabrică și instalate pe șantier. Unele piese pot fi reutilizate sau reconfigurate pentru a forma un nou design de cabină pentru următoarea oprire a drumului.

Denumirea proiectului : Boom, Numele proiectanților : Lam Wai Ming, Numele clientului : PMTD Ltd..

Boom Expoziția Drumurilor

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.