Revista de proiectare
Revista de proiectare
Centru De Control

Functional Aesthetic

Centru De Control Provocarea proiectării acestui centru de control al aeroportului este adaptarea eficientă a spațiilor tehnice dotate, reducerea interferențelor logistice din evenimente neașteptate și eficientizarea funcționării centrului de control. Spațiul este format din 3 zone funcționale: zona de management zilnic și operațiuni, zona de gestionare a operațiunilor și zona de gestionare a situațiilor de urgență. Plafonul caracteristic și panourile de perete din aluminiu extrudat sunt caracteristici arhitecturale distincte care satisfac, de asemenea, cerințele acustice, de iluminat și de aer condiționat ale spațiului.

Denumirea proiectului : Functional Aesthetic, Numele proiectanților : Lam Wai Ming, Numele clientului : Hong Kong Airport Authority.

Functional Aesthetic Centru De Control

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.