Revista de proiectare
Revista de proiectare
Complexul De Ospitalitate

Serenity Suites

Complexul De Ospitalitate Serenity Suites se află în așezarea Nikiti, Sithonia din Halkidiki, Grecia. Complexul este format din trei unități cu douăzeci de apartamente și o piscină. Unitățile de construcție marchează o formă profundă a orizontului spațial oferind în același timp vederi optime spre mare. Piscina este nucleul dintre cazare și facilități publice. Complexul de ospitalitate constituie un punct de reper în zonă, ca o scoică extrovertită cu calități interioare.

Sterilizatorul Uv

Sun Waves

Sterilizatorul Uv SunWaves este un sterilizator capabil să elimine germenii, mucegaiurile, bacteriile și virușii în doar 8 secunde. Proiectat pentru a descompune încărcătura bacteriană prezentă pe suprafețe precum cești de cafea sau farfurioare. SunWaves a fost inventat având în vedere situația dificilă a anului COVID-19, pentru a vă ajuta să vă bucurați de un gest precum să beți ceaiul la cafenea în siguranță. Poate fi folosit atat in mediul profesional cat si acasa deoarece printr-un simplu gest se sterilizeaza intr-un timp foarte scurt printr-o lumina UV-C care are o durata de viata indelungata si intretinere minima, contribuind si la reducerea materialului de unica folosinta.

Programul Evenimentelor De Design

Russian Design Pavilion

Programul Evenimentelor De Design expoziții, concursuri de proiectare, ateliere de lucru, proiecte de consultanță în materie de proiectare educațională și publicare care vizează promovarea designerilor și brandurilor rusești în străinătate. Activitățile noastre îi stimulează pe designerii de limbă rusă să își perfecționeze cunoștințele și abilitățile prin proiecte internaționale și îi ajută să înțeleagă rolul lor în comunitatea de proiectare, cum să promoveze și să-și facă produsele competitive și să creeze adevărate inovații.

Instrumentul Educațional Și De Formare

Corporate Mandala

Instrumentul Educațional Și De Formare Mandala corporativă este un nou instrument educațional și de formare. Este o integrare inovatoare și unică a principiului mandalei vechi și a identității corporative concepute pentru a stimula munca în echipă și performanța generală a afacerii. În plus, este un element nou al identității corporative a companiei. Mandala corporativă este o activitate de grup pentru echipă sau activitate individuală pentru manager. Este conceput special pentru o anumită companie și este colorat de echipă sau de individ, într-o manieră liberă și intuitivă, unde toată lumea poate alege orice culoare sau domeniu.

Detectorul Portabil De Defecte Cu Ultrasunete

Prisma

Detectorul Portabil De Defecte Cu Ultrasunete Prisma este proiectat pentru testarea materialelor non-invazive în cele mai extreme medii. Este primul detector care încorporează imagini avansate în timp real și scanare 3D, ceea ce face interpretarea defectelor mult mai ușoară, reducând timpul tehnicianului la fața locului. Cu o carcasă practic indestructibilă și moduri de inspecție multiple unice, Prisma poate acoperi toate aplicațiile de testare, de la conductele de petrol până la componente aerospațiale. Este primul detector cu înregistrare integrală a datelor și generarea automată de raporturi PDF. Conectivitatea wireless și Ethernet permit modernizarea sau diagnosticulul ușor al unității.

Sistemul De Purificare A Apei De Laborator

Purelab Chorus

Sistemul De Purificare A Apei De Laborator Purelab Chorus este primul sistem modular de purificare a apei proiectat pentru a se potrivi nevoilor individuale de laborator și a spațiului. Furnizează toate gradele de apă purificată, oferind o soluție scalabilă, flexibilă, personalizată. Elementele modulare pot fi distribuite în întregul laborator sau conectate între ele într-un format turn unic, minimizând amprenta sistemului. Controalele Haptic oferă debite de distribuție extrem de controlabile, în timp ce un halou de lumină indică starea corului. Noua tehnologie face Chorus cel mai avansat sistem disponibil, reducând impactul asupra mediului și costurile de funcționare.