Revista de proiectare
Revista de proiectare
Miere

Ecological Journey Gift Box

Miere Designul cutiei de cadouri cu miere este inspirat de „călătoria ecologică” din Shennongjia, cu plante sălbatice abundente și un mediu ecologic natural bun. Protejarea mediului ecologic local este tema creativă a proiectării. Designul adoptă arta tradițională chineză cu tăieturi de hârtie și artă de păpuși pentru umbră pentru a arăta ecologia naturală locală și cinci animale protejate rare și pe cale de dispariție de primă clasă. Pe materialul de ambalare se folosește iarbă și hârtie brută, ceea ce reprezintă conceptul de natură și protecția mediului. Cutia exterioară poate fi folosită ca o cutie de depozitare rafinată pentru reutilizare.

Infografia Cu Gif Animat

All In One Experience Consumption

Infografia Cu Gif Animat Proiectul consumul All In One Experience este un Big Data Infographic care prezintă informații precum scopul, tipul și consumul vizitatorilor la centrele comerciale complexe. Conținutul principal este compus din trei Informații reprezentative obținute din analiza Big Data și sunt aranjate de sus în jos în funcție de ordinea importanței. Grafica este realizată folosind tehnici izometrice și sunt grupate în culoarea reprezentativă a fiecărui subiect.

Afișul De Film

Mosaic Portrait

Afișul De Film Filmul de artă „Mosaic Portrait” a fost lansat ca un poster de concept. În principal, povestește o fată care a fost agresată sexual. Albul are de obicei metafora morții și simbolul castității. Acest afiș alege să ascundă mesajul „morții” în spatele stării liniștite și blânde a unei fete, astfel încât să evidențieze emoția mai puternică din spatele tăcerii. În același timp, proiectantul a integrat elemente artistice și simboluri sugestive în imagine, determinând o gândire și o explorare mai extinse a operelor de film.

Sculptura În Lumină De Cristal

Grain and Fire Portal

Sculptura În Lumină De Cristal Conținută din lemn și cristal de cuarț, această sculptură organică ușoară folosește lemn provenit dintr-un rezerve de lemn de tec îmbătrânit. Împinsă de zeci de ani de soare, vânt și ploaie, lemnul este apoi modelat manual, șlefuit, ars și finisat într-un vas pentru a ține iluminarea cu LED și a folosi cristale de cuarț ca difuzor natural. Cristalele de cuarț nealterate 100% naturale sunt utilizate în fiecare sculptură și au o vechime de aproximativ 280 de milioane de ani. O varietate de tehnici de finisare a lemnului sunt utilizate, inclusiv metoda Shou Sugi Ban de a utiliza focul pentru conservare și contrastarea culorii.

Aplicația Mobilă

DeafUP

Aplicația Mobilă DeafUP declanșează importanța educației și a experienței profesionale pentru comunitatea surdă din Europa de Est. Ei creează un mediu în care profesioniștii auditori și studenții surzi pot întâlni și colabora. Lucrul împreună va fi un mod natural de a împuternici și de a motiva persoanele surde să devină mai active, să-și crească talentele, să învețe noi abilități, să facă diferența.

Site-Ul Web

Tailor Made Fragrance

Site-Ul Web Parfumul personalizat s-a născut din experiența unei companii italiene specializate în dezvoltarea și producerea ambalajului primar pentru sectoarele de parfum, îngrijire a pielii, produse cosmetice color și parfumuri casnice. Rolul Webgriffe a fost să sprijine strategia de afaceri a clientului prin proiectarea unei soluții care a favorizat conștientizarea brandului și lansarea noii unități de afaceri axate pe permite utilizatorilor să își creeze parfumul unic și pe deplin personalizat, creează pasul unui proces larg de creștere industrială și segmentarea ofertei B2B.