Revista de proiectare
Revista de proiectare
Consolă

Qadem Hooks

Consolă Qadem Hooks este o piesă de artă cu funcție de consolă inspirată din natură. Este alcătuit din diferite cârlige vechi pictate cu verde, care au fost folosite împreună cu Qadem (o șa veche de șa din lemn înapoi) pentru transportul grâului dintr-un sat în altul. Cârligele sunt atașate la o placă veche de amenințare a grâului, ca bază și finisată. cu un panou de sticlă deasupra.

Consolă

Mabrada

Consolă O consolă unică din lemn pictat cu finisaj din piatră, care prezintă o vechea mașină de cafea autentică care se întoarce în perioada otomană. Un răcitor de cafea iordanian (Mabrada) a fost reprodus și sculptat pentru a sta ca unul dintre picioarele din partea opusă a consolei unde se așează râșnița, creând o piesă fascinantă pentru un foaier sau camera de zi.

Identitatea Corporativă

Jae Murphy

Identitatea Corporativă Spațiul negativ este folosit deoarece îi face pe spectatori curioși și odată ce experimentează acel moment Aha, îi plac instantaneu și îl memorează. Marcajul de logo are inițialele J, M, camera și trepiedul încorporate în spațiul negativ. Întrucât Jae Murphy fotografiază adesea copiii, scările mari, formate de nume și camera cu poziție joasă sugerează că copiii sunt bineveniți. Prin designul Corporate Identity, ideea de spațiu negativ din logo este dezvoltată în continuare. Adăugă o nouă dimensiune fiecărui element și face ca sloganul, O viziune neobișnuită a locului comun, să fie adevărat.

Două Locuri

Mowraj

Două Locuri Mowraj este un două locuri proiectat pentru a întruchipa spiritul de stil etnic egiptean și gotic. Forma sa a derivat din Nowrag, versiunea egipteană a săniei de treiere modificată pentru a întruchipa flerul gotic, fără a compromite esența sa antediluviană etnică. Designul este lacat negru, cu gravuri artizanale etnice egiptene atât pe brațe cât și pe picioare, precum și tapițerie bogată din catifea accesorizată cu șuruburi și inele de tragere, oferindu-i un aspect medieval aruncat ca gotic.

Identitatea Corporativă

Predictive Solutions

Identitatea Corporativă Predictive Solutions este un furnizor de produse software pentru analiză prognostică. Produsele companiei sunt utilizate pentru a face predicții prin analizarea datelor existente. Marca companiei - sectoarele unui cerc - seamănă cu graficele de tip grafice și, de asemenea, cu o imagine foarte stilizată și simplificată a unui ochi în profil. Platforma de marcă „aruncă lumina” este un driver pentru toate graficele mărcii. Atât forme fluide schimbătoare, abstracte, cât și ilustrații tematice simplificate sunt utilizate ca grafică suplimentară în diferite aplicații.

Identitatea Corporativă

Glazov

Identitatea Corporativă Glazov este o fabrică de mobilă dintr-un oraș cu același nume. Fabrica produce mobilier ieftin. Deoarece designul unui astfel de mobilier este destul de generic, s-a decis să se bazeze conceptul de comunicare pe literele 3D „din lemn” originale, cuvintele compuse din astfel de litere simbolizează seturile de mobilier. Literele alcătuiesc cuvinte „mobilier”, „dormitor” etc sau nume de colecție, acestea sunt poziționate pentru a semăna cu piesele de mobilier. Literele 3D conturate sunt similare cu schemele de mobilier și pot fi utilizate pe papetărie sau pe fundaluri fotografice pentru identificarea mărcii.