Revista de proiectare
Revista de proiectare
Yong Un Port-Rebranding

Hak Hi Kong

Yong Un Port-Rebranding Propunerea utilizează trei concepte pentru a reconstrui sistemul CI pentru portul de pescuit Yong-An. Primul este un nou logo care creează cu material vizual specific extras din caracteristicile culturale ale comunității Hakka. Următorul pas este o reinvestigare a experienței de divertisment, apoi creează două personaje de mascota reprezentând și lasă-le să apară în noi atracții pentru ghidarea turistului în port. Nu în ultimul rând, planifică nouă locuri în interior, înconjurătoare de activități de divertisment și bucătării delicioase.

Proiectarea Expoziției

Tape Art

Proiectarea Expoziției În 2019, o petrecere vizuală de linii, bucăți de culoare și fluorescență a stârnit Taipei. A fost expoziția Tape That Art organizată de FunDesign.tv și Tape That Collective. O varietate de proiecte cu idei și tehnici neobișnuite au fost prezentate în 8 instalații de artă pe bandă și au expus peste 40 de picturi, împreună cu videoclipuri ale operei artiștilor din trecut. De asemenea, au adăugat sunete strălucitoare și lumină pentru a face evenimentul un mediu de artă imersivă și materialele pe care le-au aplicat includ benzi de pânză, benzi de conducte, benzi de hârtie, povești de ambalare, benzi de plastic și folii.

Instalarea Artă

Inorganic Mineral

Instalarea Artă Inspirat de sentimente profunde față de natură și experiență ca arhitect, Lee Chi se concentrează pe crearea de instalații unice de artă botanică. Prin reflectarea asupra naturii artei și cercetarea tehnicilor creative, Lee transformă evenimentele din viață în lucrări de artă formalizate. Tema acestei serii de lucrări este de a cerceta natura materialelor și modul în care materialele pot fi reconstruite prin sistemul estetic și perspectiva nouă. Lee mai crede că redefinirea și reconstrucția plantelor și a altor materiale artificiale ar putea face ca peisajul natural să aibă un impact emoțional asupra oamenilor.

Re-Brandingul Companiei

Astra Make-up

Re-Brandingul Companiei Puterea mărcii constă nu numai în capacitatea și viziunea sa, ci și în comunicare. Un catalog ușor de utilizat, plin cu o fotografie puternică a produsului; un site web orientat spre consumator și atrăgător, care oferă servicii on-line și o imagine de ansamblu asupra produselor mărcilor. De asemenea, am dezvoltat un limbaj vizual în reprezentarea senzației de brand cu un stil de fotografie și o linie de comunicare proaspătă în social media, stabilim un dialog între companie și consumator.

Proiectarea Tipografiei

Monk Font

Proiectarea Tipografiei Călugărul caută un echilibru între deschiderea și lizibilitatea umanistelor fără serife și un caracter mai regularizat al pătratului fără serif. Deși inițial concepută ca o tipografie latină, s-a decis din timp că a fost nevoie de un dialog mai larg pentru a include o versiune arabă. Atât latina cât și araba ne proiectează aceeași rațiune și ideea de geometrie comună. Puterea procesului de proiectare paralel permite celor două limbi să aibă o armonie echilibrată și har. Atât araba cât și latina lucrează perfect împreună având contoare partajate, grosime tulpină și forme curbe.

Ambalajul

Winetime Seafood

Ambalajul Designul ambalajului pentru seria Winetime Seafood ar trebui să demonstreze prospețimea și fiabilitatea produsului, ar trebui să-l difere favorabil de concurenți, să fie armonios și de înțeles. Culorile folosite (albastru, alb și portocaliu) creează un contrast, subliniază elemente importante și reflectă poziționarea mărcii. Conceptul unic dezvoltat distinge seria de alți producători. Strategia informațiilor vizuale a făcut posibilă identificarea varietății de produse a seriei, iar utilizarea ilustrațiilor în locul fotografiilor a făcut ambalajul mai interesant.