Revista de proiectare
Revista de proiectare
Rezidențial

Shkrub

Rezidențial Casa Shkrub a apărut din dragoste și din dragoste - un cuplu iubitor cu trei copii. ADN-ul casei include principiile estetice structuratoare care își găsesc inspirația în istoria și cultura ucrainene inspirate de înțelepciunea japoneză. Elementul de pământ ca material se face simțit în aspecte structurale ale locuinței, cum ar fi acoperișul de paie original și în pereții frumoși și densi cu lut texturat. Ideea de a face un omagiu, ca loc de întemeiere, poate fi sesizată în toată casa, ca un fir de ghidare delicat.

Bazinele De Înot

Termalija Family Wellness

Bazinele De Înot Wellness Familia Termalija este cel mai recent din seria de proiecte pe care Enota le-a construit la Terme Olimia în ultimii cincisprezece ani și încheie transformarea completă a complexului balnear. Privită de la distanță, forma, culoarea și scara noii structuri grupate de volume tetraedrice este o continuare a grupului clădirilor rurale din jur, extinzându-se vizual în inima complexului. Noul acoperiș acționează ca o umbră mare de vară și nu folosește niciun spațiu prețios exterior.

Designul Interior

Eataly

Designul Interior Eataly Toronto este adaptat la nuanțele orașului nostru în creștere și este conceput pentru a îmbunătăți și a crește schimburile sociale prin catalizatorul universal al mâncărurilor italiene mari. Este potrivit doar că tradiționala și de durată „passeggiata” este inspirația din spatele designului pentru Eataly Toronto. Acest ritual atemporal îi vede pe italieni în fiecare seară să ducă pe strada principală și piazza, să se plimbe și să socializeze și să se oprească ocazional la baruri și magazine de-a lungul drumului. Această serie de experiențe necesită o nouă scară de stradă intimă la Bloor și Bay.

Capela

Coast Whale

Capela Forma bionică a balenei a devenit limba acestei capele. O balenă prinsă pe coasta Islandei. O persoană poate intra în corpul ei printr-o coadă de pește scăzută și poate experimenta perspectiva unei balene care privește oceanul unde oamenilor le este mai ușor să reflecte asupra neglijării degradării mediului. Structura de sprijin cade pe plajă pentru a asigura o deteriorare minimă a mediului natural. Materialele naturale și ecologice fac din acest proiect o destinație turistică care solicită protecția mediului.

Portalul Ușor Viitorul Oraș Feroviar

Light Portal

Portalul Ușor Viitorul Oraș Feroviar Light Portal este masterplanul Yibin Highspeed Rail City. O reformă a stilului de viață recomandă tuturor vârstelor pe tot parcursul anului. Alături de stația de trenuri de mare viteză Yibin, care a funcționat din iunie 2019, Centrul Yibin Groenlanda este format din 160 de metri înălțime, turnuri gemene cu utilizare mixtă, care integrează arhitectura și natura cu bulevardul peisaj lung de 1 km. Yibin are o istorie de mai bine de 4000 de ani, acumulând înțelepciune și cultură la fel ca sedimentele din râu au marcat dezvoltarea Yibinului. Turnurile gemene servesc ca un portal ușor pentru ghidarea vizitatorilor, precum și un reper pentru rezidenții de asamblare.

Clinica Dentară

Clinique ii

Clinica Dentară Clinique ii este o clinică de ortodontie privată pentru un lider de opinie și un medic specialist, care aplică și cercetează cele mai avansate tehnici și materiale din disciplina sa. Arhitecții au conceput un concept de implant bazat pe utilizarea ortodontică tipică a dispozitivelor medicale de înaltă precizie ca principiu de proiectare în întreg spațiul. Suprafețele interioare și mobilierul se îmbină perfect într-o coajă albă cu un strop de corian galben în care sunt implantate tehnologiile medicale de ultimă oră.