Revista de proiectare
Revista de proiectare
Librăria, Centrul Comercial

Jiuwu Culture City , Shenyang

Librăria, Centrul Comercial Jato Design a primit sarcina de a transforma o librărie tradițională într-un spațiu dinamic, cu mai multe utilizări - pentru a fi nu numai un centru comercial, ci și un hub cultural pentru evenimente inspirate de cărți și multe altele. Echipa centrală este spațiul „erou” în care vizitatorii se mută într-un mediu cu tonuri mai ușoare, amenajat din lemn, îmbunătățit cu modele dramatice. Cocoanele asemănătoare cu lanterna se atârnă de tavan în timp ce scările servesc ca spații comunale care încurajează vizitatorii să stea și să citească în timp ce stau pe trepte.

Denumirea proiectului : Jiuwu Culture City , Shenyang, Numele proiectanților : JATO Design International Ltd, Numele clientului : .

Jiuwu Culture City , Shenyang Librăria, Centrul Comercial

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.