Revista de proiectare
Revista de proiectare
Logo-Ul

Wanlin Art Museum

Logo-Ul Deoarece Muzeul de Artă Wanlin a fost situat în campusul Universității Wuhan, creativitatea noastră trebuia să reflecte următoarele caracteristici: Un punct central de întâlnire pentru studenți să onoreze și să aprecieze arta, în timp ce prezintă aspecte ale unei galerii de artă tipice. De asemenea, trebuia să fie considerat „umanist”. Pe măsură ce studenții de la colegiu stau la linia de plecare a vieții lor, acest muzeu de artă acționează ca un capitol de deschidere pentru aprecierea artei studenților, iar arta îi va însoți pe toată viața.

Denumirea proiectului : Wanlin Art Museum, Numele proiectanților : Dongdao Creative Branding Group, Numele clientului : Wuhan University.

Wanlin Art Museum Logo-Ul

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.