Revista de proiectare
Revista de proiectare
Toaleta Pentru Câini

PoLoo

Toaleta Pentru Câini PoLoo este o toaletă automată care ajută câinii să pooze în pace, chiar și atunci când vremea este penibilă afară. În vara anului 2008, în timpul unei vacanțe de navigare cu cei 3 câini ai familiei, Eliana Reggiori, un marinar calificat, a conceput PoLoo. Cu prietenul ei, Adnan Al Maleh, a conceput ceva care va ajuta nu numai calitatea vieții câinilor, dar și îmbunătățirea acelor proprietari care sunt în vârstă sau cu dizabilități și nu pot ieși din casă în perioada de iarnă. Este automat, evită mirosul și ușor de utilizat, de transportat, de curățat și ideal pentru cei care locuiesc în apartamente, pentru autovehicule și bărci, proprietari de hoteluri și stațiuni.

Denumirea proiectului : PoLoo, Numele proiectanților : Eliana Reggiori and Adnan Al Maleh, Numele clientului : PoLoo.

PoLoo Toaleta Pentru Câini

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.