Revista de proiectare
Revista de proiectare
Gresia

REVICOMFORT

Gresia REVICOMFORT este o podea detașabilă și refolosibilă. Rapid și ușor de aplicat. Gata de folosire. Ideal pentru remodelare. Într-un singur produs combină caracteristicile tehnice ale plăcilor de porțelan cu corp întreg, avantajele economice ale plasării simplificate de economisire a timpului, ușurința mobilității și reutilizarea în diferite spații. REVICOMFORT poate fi realizat în mai multe colecții Revigrés: efecte, culori și suprafețe diverse.

Denumirea proiectului : REVICOMFORT, Numele proiectanților : Revigres, Numele clientului : Revigres.

REVICOMFORT Gresia

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.