Revista de proiectare
Revista de proiectare
Comercială Și Administrativă

Sina Complex

Comercială Și Administrativă În plan, proiectul și-a început activitatea printr-un plămân respirator care a fost în contact cu aerul liber și, de asemenea, s-a bucurat de vegetație pentru filtrul de aer și s-a încercat continuarea acestei tendințe în întreaga serie. De asemenea, unele locuri s-au format la diferite altitudini pentru vizionarea orașului. Aceste locuri au fost înconjurate de cochilii (vegetație și design) și, în totalitate, oferă o vedere filtrată de aceste elemente pentru public atât din interior cât și din exterior pentru a reduce intensitatea poluării fizice și vizuale.

Denumirea proiectului : Sina Complex, Numele proiectanților : Mahdi Mahdavi,Babak Ahangar Azizi, Numele clientului : Towseeh Sina Company .

Sina Complex Comercială Și Administrativă

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.