Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampa Cu Pandantiv Led

Stratas.07

Lampa Cu Pandantiv Led Cu o prelucrare standard înaltă și excelență în fiecare detaliu, ne străduim să creăm un design simplu, curat și atemporal. Mai ales Stratas.07, cu forma sa perfect simetrică respectă absolut regulile acestei specificații. Modulul LED Xicato XSM Artist Series încorporat are un indice de redare a culorilor> / = 95, o luminozitate de 880lm, o putere de 17W, o temperatură a culorii de 3000 K - alb cald (2700 K / 4000 K disponibil la cerere) . Durata de viață a modulelor LED este declarată de producător cu 50.000 ore - L70 / B50, iar culoarea este consistentă pe parcursul vieții (1x2 pas MacAdams pe durata de viață).

Denumirea proiectului : Stratas.07, Numele proiectanților : Christian Schneider-Moll, Numele clientului : STRATAS-leuchtenmanufaktur-berlin.de e.K..

Stratas.07 Lampa Cu Pandantiv Led

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.