Revista de proiectare
Revista de proiectare
Joc De Masă

Orbits

Joc De Masă Orbits este un joc de masă inspirat din spațiu care are ca scop dezvoltarea gândirii strategice și coordonarea mâinii-ochi. Îmbunătățește inteligența logică, kinestezică și spațială. Jocul oferă o varietate interminabilă de combinații. Orbitele sunt potrivite pentru 2-4 jucători și persoane cu vârste peste 8 ani. Scopul jocului este stabilizarea tuturor curbelor orbitelor fără a le contacta cu alții. Mișcarea corectă constă în trecerea curbei deasupra sau sub curba anterioară stabilizată. În cazul contactului unei curbe cu alta, tura trece la următorul jucător. Planificați-vă strategia și nu contactați curbele!

Denumirea proiectului : Orbits, Numele proiectanților : Altug Toprak and Ezgi Yelekoglu, Numele clientului : Orbits.

Orbits Joc De Masă

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.