Revista de proiectare
Revista de proiectare
Joc De Masă

Orbits

Joc De Masă Orbits este un joc de masă inspirat din spațiu care are ca scop dezvoltarea gândirii strategice și coordonarea mâinii-ochi. Îmbunătățește inteligența logică, kinestezică și spațială. Jocul oferă o varietate interminabilă de combinații. Orbitele sunt potrivite pentru 2-4 jucători și persoane cu vârste peste 8 ani. Scopul jocului este stabilizarea tuturor curbelor orbitelor fără a le contacta cu alții. Mișcarea corectă constă în trecerea curbei deasupra sau sub curba anterioară stabilizată. În cazul contactului unei curbe cu alta, tura trece la următorul jucător. Planificați-vă strategia și nu contactați curbele!

Denumirea proiectului : Orbits, Numele proiectanților : Altug Toprak and Ezgi Yelekoglu, Numele clientului : Orbits.

Orbits Joc De Masă

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.