Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa De Cafea

Prism

Masa De Cafea Prisma este o masă care spune o poveste. Indiferent ce unghi arătați la acest tabel din acesta vă va arăta ceva nou. Ca o lumină de refracție a prismei - această masă ia linii de culoare, care ies dintr-o singură bară și le transformă pe cadrul său. Prin țesut și răsucit geometria sa liniară, acest tabel se transformă dintr-un punct în altul. Labirintul de amestecare a culorilor creează suprafețe care se topesc pentru a forma un întreg. Prisma are un minimalism în forma și funcția sa, oricât de combinată cu o geometrie complexă în el, ea relevă ceva neașteptat și sperăm oarecum de neînțeles.

Denumirea proiectului : Prism, Numele proiectanților : Maurie Novak, Numele clientului : MN Design.

Prism Masa De Cafea

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.