Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lavoarul

Serel Wave

Lavoarul Lavoarul SEREL Wave își ocupă locul în băile moderne, cu liniile sale nominale, soluțiile funcționale și calitatea impresionantă. SEREL Lavoar Wave; în timp ce schimbă percepția actuală dublă a lavoarului cu forma sa unică a vasului, ea include și utilizarea adultului și a copilului împreună cu forma sa estetică. În plus față de utilizarea ca bazin pentru copii, oferă funcție pentru abluție și curățarea încălțămintei, care este folosită în cultura islamică. Abordarea generală în proiectarea lavoarului este modernismul și funcționalismul. Această abordare afectează atât de important proiectarea.

Denumirea proiectului : Serel Wave, Numele proiectanților : SEREL Seramic Factory, Numele clientului : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

Serel Wave Lavoarul

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.