Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lavoarul

Serel Wave

Lavoarul Lavoarul SEREL Wave își ocupă locul în băile moderne, cu liniile sale nominale, soluțiile funcționale și calitatea impresionantă. SEREL Lavoar Wave; în timp ce schimbă percepția actuală dublă a lavoarului cu forma sa unică a vasului, ea include și utilizarea adultului și a copilului împreună cu forma sa estetică. În plus față de utilizarea ca bazin pentru copii, oferă funcție pentru abluție și curățarea încălțămintei, care este folosită în cultura islamică. Abordarea generală în proiectarea lavoarului este modernismul și funcționalismul. Această abordare afectează atât de important proiectarea.

Denumirea proiectului : Serel Wave, Numele proiectanților : SEREL Seramic Factory, Numele clientului : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

Serel Wave Lavoarul

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.