Revista de proiectare
Revista de proiectare
Marca Interioară Corporativă

Wellness and DaySPA

Marca Interioară Corporativă O instalație spa de zi care este concepută pentru a stimula clientul la sosire, ajutând o transcendență imediată de la o rutină urbană zilnică la un spațiu de înălțare spirituală și fizică. Conceptul de branding se aplică volumului parametric al tavanului și pereților, care, la fel ca deschiderile naturale ale peșterii, permit lumina naturală să inunde zonele de birou și contabilitate din spatele lor. Cele două module de recepție sunt aurite în frunze de cupru asemănătoare cu două pietre semiprețioase fațetate. Abordarea designului este o metaforă a frumuseții interioare care are nevoie de rafinament pentru a fi dezvăluită.

Denumirea proiectului : Wellness and DaySPA, Numele proiectanților : Helen Brasinika, Numele clientului : BllendDesignOffice.

Wellness and DaySPA Marca Interioară Corporativă

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.